De luchtauto in het nieuws


citycat

De luchtauto is nog niet uit en wordt nog niet uitgebreid beschreven. Echter hopen veel mensen dat het een goed alternatief zal worden op de normale motor. Omdat er vrij weinig informatie te vinden is, kunt u deze site en onderstaande sites gebruiken.

www.theaircar.com : Deze site is een site van het bedrijf achter 'de luchtauto'. De site biedt u in het Engels de laatste nieuwtjes aan. Het betreft alleen het onderwerp 'de luchtauto'

mdi.nl: De originele site van het bedrijf MDI. Deze site geeft informatie over de luchtauto, maar ook over het bedrijf. De site geeft u informatie in het frans.

Film van de luchtauto: Op deze site vindt u een filmpje over de luchtauto. Het filmpje is Engels en laat u beelden zien van de ontwikkeling. Ook krijgt u informatie over de werking. Handig als u geen zin hebt om te lezen en liever een informatief filmpje bekijkt. Nadelig is dat het alleen in het Engels te bekijken is en dus lastig is voor mensen die hun Engels niet goed beheersen.
Nieuw model luchtauto : Een 5 zitter van het one-cat model.

Een aantal feiten op een rij:
De luchtauto zal eind 2007 uitkomen. In Belgie zal dit in 2008 zijn De luchtauto is ontwikkeld door het bedrijf MDI. Het bedrijf is al sinds 1991 bezig met de ontwikkeling van de auto. De eigennaar is een ex formule 1 ingenieur.
De luchtauto zal uitkomen in 4 modellen. Namelijk de OneCat, de MiniCat, de CityCat en de MultiCat.
De luchtauto zal op samengeperste lucht werken.